gototopgototop

Andorra Campers. Accessoris per a campers, caravanes i autocaravanes

La teva compra
El carret està buit.

   

Compres per a recollir a la botiga
Enviaments només a Andorra
Inici > Termes i condicions
Termes legals i condicions de venda

Les següents condicions s'apliquen, per defecte, a totes les operacions de venda i lliuraments.
En cas que les dues parts acordin condicions que difereixin en algun punt dels que segueixen, la modificació es farà per escrit i caldrà l'aprovació de les dues parts.


Propietat
Aquest lloc web, tot el material, la propietat intel·lectual i el contingut estan protegits per drets d'autor. Són propietat d'Andorra Campers Accessoris o de tercers que han autoritzat exclusivament a Andorra Campers Accessoris el seu ús comercial i / o informatiu.
Les imatges, fotografies, logotips, descripcions i arxius s'utilitzen amb permís, si voleu utilitzar aquest lloc o el seu contingut per a qualsevol propòsit, poseu-vos abans en contacte amb nosaltres per obtenir un permís formal si així es considera oportú per part d'Andorra Campers Accessoris.Ofertes
Totes les ofertes, components i preus publicats en aquest lloc web estan subjectes a confirmació.
Un acord contractual comença a existir només després d'haver-se confirmat una ordre per escrit.


Productes
Andorra Campers Accessoris s'esforça per descriure els productes d'aquest lloc web amb la major precisió possible, però poden variar característiques a causa de especificacions pròpies del seu vehicle o a les característiques del seu navegador web.
Aquesta aproximació es considera acceptable per als nostres clients de manera que no s'admet reclamació per aquesta causa.


Preus
Tots els preus, llevat que s'indiqui el contrari en la fitxa de producte, corresponen al Preu de Venda al Públic (PVP) final.
Els preus són recomanats i estipulats per contracte (quan n'hi ha), complint i respectant rigorosament les condicions generals de venda tipificades en les tarifes de preu oficials de les marques representades. Tots els preus estan fixats en Euros (€).
Andorra Campers Accessoris es reserva el dret de realitzar modificacions de preu sense previ avís per raons com el canvi o increment en les tarifes de preu dels nostres proveïdors, errors o omissions, nous impostos o circumstàncies similars.


Garantia
Els articles oferts en el nostre lloc web estan avalats per importants firmes comercials i tenen la garantia europea en tots els casos.
Andorra Campers Accessoris garanteix la qualitat dels productes que distribueix, en els termes legalment establerts pel fabricant en el document de certificat de garantia corresponent.
Els drets de garantia són vàlids a partir de la data de la signatura i segellat pel nostre establiment (o factura en el seu defecte) que es fa en el moment de la seva adquisició o lliurament.
No s'inclouen les deficiències ocasionades per negligències, cops, ús o manipulacions indegudes, tensió no idònia, instal·lació incorrecta no efectuada pel Servei Tècnic autoritzat quan procedeixi, ni materials sotmesos a desgast pel seu ús normal.
En aquelles incidències que justifiquin l'ús de la garantia, s'optarà per la reparació, substitució, rebaixa o val de compra.
La garantia perdrà el seu valor:
• Si es modifiquen, alteren o substitueixen algunes de les dades de la mateixa o del justificant de compra.
• Si es manipula o repara tant el número identificatiu com el mateix aparell garantit sense coneixement del Servei Tècnic autoritzat.
• Si no té la signatura o segell de l'establiment.
Per fer ús de la garantia, és imprescindible la presentació del certificat de garantia (si n'hi ha) juntament amb la factura de compra.


Terminis de lliurament
Andorra Campers Accessoris es compromet a fer tot el possible per gestionar i lliurar totes les comandes dins dels acords i terminis pactats.
Els terminis de lliurament es basen en acords individuals amb cada client.
Els productes en estoc poden ser lliurats immediatament.
Els productes venuts per encàrrec, requereixen uns terminis de lliurament variables d'entre 2 i 8 setmanes des de la seva posada en producció, depenent de la seva tipologia del fabricant, nacionalitat o grau de personalització: (tapisseria, acabat, materials, etc.)
Els terminis de lliurament són "estimats" i mai "dates exactes".
Andorra Campers Accessoris no es fa responsable de qualsevol canvi en els terminis de lliurament una vegada que una comanda ha estat cursada i/o posada en producció.


Força major
Per força major, interrupcions en la producció, vagues, catàstrofes, disturbis, hostilitats, indisponibilitat de materials o qualsevol altre factor que escapi al nostre control, ja sigui en el nostre lloc de treball o en el de qualsevol dels nostres proveïdors, Andorra Campers Accessoris es reserva el dret d'alterar la durada del termini pactat, modificar les seves condicions, cancel·lar o suspendre la venda, no es fa responsable dels perjudicis que això pogués ocasionar.


Despatx
La seva comanda li serà lliurada a la direcció que vostè ens proporcioni.
Els lliuraments es realitzen a costa del client des del nostre magatzem situat dins del Principat d'Andorra.
Les mercaderies seran enviades a la nostra discreció "previ avís" al client, facilitant el seguiment dels enviaments.
Ens reservem el dret de realitzar lliuraments parcials, una factura pot ser emesa per separat per a cada lliurament parcial.
Quan el client no compleix amb els nostres intents de lliurar la mercaderia, Andorra Campers Accessoris es reserva el dret de cancel·lar la comanda i reclamar al client el cost de les possibles despeses que aquesta circumstància pogués ocasionar.
Andorra Campers Accessoris, es reserva el dret de retenir el títol de la propietat fins al moment en què les mercaderies hagin estat liquidades en la seva totalitat.


Transferència de risc
Tots els nostres enviaments requereixen d'una acceptació al lliurament.
"No ferma la recepció de cap lliurament si no està segur que la mercaderia coincideix, està completa i no ha patit cap dany".
Un cop signat el document de recepció no podrà reclamar a la nostra empresa ni al transportista cap dany oposat en el seu contingut.
Tan aviat com la mercaderia hagi estat lliurada, el risc de destrucció accidental o deteriorament es converteix en responsabilitat del client.


Despeses d'enviament
Els costos de transport per a tots els nostres productes són calculats en funció de la destinació, pes, fragilitat, volum o tipologia dels mateixos.
L'import a abonar en concepte de despeses de transport es sumarà de forma automàtica al final del procés de compra abans de realitzar el pagament.


Enviaments internacionals
Els costos de transport internacional seran calculats de forma personalitzada a través i sobre la base de les tarifes d'un operador internacional detectable, proposat per la nostra empresa o suggerit pel client. Són a compte del client comprador les despeses originades per l'exportació de qualsevol producte venut per Andorra Campers Accessoris. El destinatari es compromet a facilitar la informació que fos necessària per realitzar els tràmits legals d'exportació i enviament dels seus béns.


Emmagatzematge
Si un client no pot fer-se càrrec immediatament dels béns que estan a punt per al seu enviament o lliurament, nosaltres podem guardar gratuïtament al nostre magatzem per un període màxim de 15 dies a partir de la data de recepció.
Si es requereix d'emmagatzematge per un període més llarg el càrrec per a l'emmagatzematge serà d'un 3% de l'import facturat per mes.
El càrrec d'emmagatzematge pot ser incrementat en funció de la tipologia, manipulació, pes o el volum dels béns emmagatzemats.


Devolució
Si per alguna raó no està satisfet amb la seva compra pot retornar-la, sol·licitar un intercanvi, val de compra o reemborsament.
El termini màxim de devolució és de 7 dies a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució.
En cas de devolució, les despeses d'enviament i manipulació no seran reemborsats.
Per realitzar la devolució, el producte haurà de ser retornat intacte en el seu embalatge original amb els manuals, accessoris o regals promocionals inclosos i sense haver estat obert, manipulat o usat.
Un cop recepcionada la mercaderia en el nostre magatzem i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà seu intercanvi, val de compra o reemborsament.
No tenen dret a devolució els productes venuts per encàrrec exprés del client.
En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes defectuosos i enviaments erronis, sent Andorra Campers Accessoris qui es farà càrrec de totes les despeses sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini indicat.


Seguretat i Confidencialitat
Per realitzar les seves compres a la nostra botiga o accedir a determinats serveis, haurà de registrar les seves dades personals i introduir un nom d'usuari i clau d'accés que li permetran accedir a totes aquelles zones que requereixin una identificació prèvia, amb l'avantatge de no haver de tornar a emplenar-les.
Les transaccions de pagament són realitzades en un entorn de servidor segur sota protocol SSL (Secure Socket Layer) i totes les comunicacions es transmeten encriptades sota un xifrat de 128 bits, que assegura el major nivell de protecció de les seves dades.
En el moment en què vostè es registra al nostre servidor o realitza una comanda, les seves dades personals, domiciliaris i els relatius a la seva forma de pagament, són incorporades a la nostra base de dades, utilitzant-se únicament per tramitar la comanda, així com per enviar informació sobre ofertes i serveis que puguin resultar del seu interès.
En compliment del que disposa la Llei Andorrana de Protecció de Dades, com a client d'Andorra Campers Accessoris podrà en tot moment exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició o sol·licitar el recordatori de la seva contrasenya si l'ha oblidat, comunicant-ho per escrit a: Andorra Campers Accessoris, Av.d 'Enclar 111, AD500, Andorra la Vella (Principat d'Andorra) o mitjançant la nostra adreça de correu electrònic d'atenció al client Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


Lloc i elecció de la llei
Aquests Termes i Condicions i qualsevol homòleg, esmenes o revisions es regiran i interpretaran d'acord amb les lleis del Principat d'Andorra, sense tenir en compte els principis de conflictes de lleis. En qualsevol cas, la controvèrsia, plet, acció o procediment que sorgeixi de, en connexió amb, o relacionats amb aquest Conveni es portaran davant del tribunal del Principat d'Andorra, i les parts renuncien a aquesta qualsevol objecció que puguin tenir a la jurisdicció personal en aquests tribunals.


Acord complet
Aquests Termes i Condicions són la declaració completa de l'acord de les parts respecte a l'objecte d'aquest i reemplacen tots els acords i enteniments previs entre les parts respecte a l'objecte d'aquest. Per ser vinculant, qualsevol esmena o modificació d'aquest Acord es farà per mitjà d'un instrument escrit signat per les dues parts.


Andorra la Vella - 03/01/2012

 

Andorra 4x4

logo4x4

Instal·lació i taller

Instal·lació i taller

Buscar productes


Llistar Tots


Cerca Avançada

Productes

Accés usuaris


Segueix-nos a...

Facebook oficial Andorra Campers Twitter oficial Andorra Campers